Fortsätt till huvudinnehåll

Myggstick botemedel.

Om jag i blivit stucken av en mygga så mosar jag ett GROBLAD och håller det mot myggsticket så blir det ingen svullnad, klåda eller rodnad. Mycket effektiv metod och fungerar perfekt på mig utan biverkningar! Om jag ätit RÄDISOR så vill myggor inte sticka mig? De surrar omkring mig men när de sätter sig på huden så flyger de genast iväg. För att bevisa detta så åt jag två små rädisor och inväntade en mygga, denna video visar en mygga som vill sticka mig men inte tycker jag luktar bra nog.

Rädisor verkar dock inte fungera perfekt. Lukten verkar inte räcka till om det gått mer än en timme sedan jag åt en rädisa. Om myggor kan sticka genom kläderna så kanske de inte känner lukten. Om andra människor är i närheten som inte ätit rädisor så kanske det också gör att de sticker mig av misstag. Med en sådan här effektiv myggdödare kan du utrota myggen där du bor.

Kommentarer

Maria sa…
Då ska jag testa att käka rädisor nästa gång det blir grillafton här hemma.

Och den här kotten har iallafall tittat på din blogg, hälsar Platinum på Odla
odlaren sa…
Tutande i trumpeter. Du är först med att lämna en kommentar på min blogg !